- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Videós, mozgóképes topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem fogok segíteni neked, csak leírom a véleményem.

Szerintem az iPad Air kb egy felesleges és rosszul elnevezett termék. A Pro a legtöbb esetben vékonyabb és azonos tömeggel rendelkezik. Az Air hardveresen pöpec, de igazából se minőségi sztereó hangzás, se 120hz kijelző nincs. A Pro újonnan egyszerűen túl drága ahhoz képest, amit tud szerintem, persze így is megveszik. Szvsz kéne a sima meg a Pro iPad és a Pro-t olcsósítani kéne 20-30%-kal.Szóval a fenti felhasználásra szerintem sok különbséget nem fogsz érezni. Ellenben 150ezerért van refurbished M1 Pro is német ebayről vagy blackmarketről, én annak több értelmét látnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest