-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
válasz
makszi
üzenetére
Kézírással számomra nem volt a legideálisabb, nagyon kopogott rajta a Pencil, meg utána visszaolvasni… és lassabban is írtam. Nem akarom én megmondani a nagy igazságot, ha tudja valahol, ahol ki van állítva, akkor próbálja ki.
A 11” könnyebben hordozható, kompaktabb méret. A 13” már kézben fogva is nagy.
Amennyiből iPad Pro-t, Pencil-t és billentyűzetet lehet venni, már nem is Macbook Air-nél, hanem Pro-nál járunk.Szerintem mindkettő opció, mármint az iPad billentyűzettel és a MacBook is tökéletes. Nálam az iPad a Microsoft Office csomagnál volt kevés, ott a Macbook-kal könnyebb volt beadandót készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest