Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!!!

Sajnos már OTA megy fel, nincs mit tenni. Szifon-os kollégákkal beszélgettem itt bent, és erre jutottam végül. Előbb utóbb úgyis kénytelen lettem volna az alkalmazások miatt is.
Aztán könnyen lehet, hogy rosszul döntöttem, de én olyan tipus vagyok aki sokat gondolkodik minden egyes lépésen... Lehet, most rosszul tettem, hogy fejest ugrottam...

Meglátjuk... Lehet gyári restore sem segít majd. Innen és onnan is mindneféle véleményt olvasni hallani, remélem nem cumizom be nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest