Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Nézd én ebben nem igazán osztom a nézeted... nem hiszem, hogy csak az ő rendszerük a megfelelő.
Mondok egy példát, volt egy VW Jetta-m Comfortline felszereltséggel és olyan extrák mint pl. a hazakísérő fény és még egyéb finomságok elég komoly pénzbe kerültek volna ha kérem, de volt egy VW-es szervizes ismerősöm aki magánban is foglalkozott az autókkal. Elmentem hozzá rádugta a számítógépét a kocsira és láss csodát a következő kérdés már csak az volt, hogy hány mp hosszan égjen a fényszóró a hazakísérő fénynél.... azt hiszem egyéb extrák mellett kb. fizettem 10e Ft-ot.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem csak a VW által engedélyezett szolgáltatás lehet megfelelő hanem pl. ez is, hiába nem a "gyárban" engedélyezték ezt a lehetőséget.
Valamint igenis érzetre is durván merül a tablet, hiába állítják, hogy 86%-os!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest