- VR topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Euronicsal sokszor szívtam már meg én is. Sőt olyan is volt hogy mehettem átvenni a rendelést és nem volt ott.. Azért az már maxi gáz volt... De olyan is volt hogy felhívtam őket, van és odaértem, persze nem az volt. Laptopnál fordult elő mindegyik esetben.
Egyébként én ipad Airt akarok. De egyrészt kb februárra lesz meg a pénzem rá, másrészt meg akkorra fog érkezni. Mind az istyle ba mind az apple.hu nál is. Bár egy két kereskedést találtam ahol elvileg van.
Médiában kérdezte mellettem egy manusz, hogy mikor lesz, hát az eladó azt mondta talán jövő februárban. Többen orrlógatva távoztunk. Hát ez van. Bár a center stage kamera hiányzik az Air ből, de azt fogom venni, eldöntöttem. Meg persze hozzá egy adaptert lesek még. Jah meg tokot. Szóval bő havi fizetésemet a boltban fogom hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest