Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
üzenetére
Érdekes hsz az tuti, de most hogy feltetted a kérdést, visszagondolva abszolút megbántam anno hogy ipad pro-t vettem. Volt gen1 és gen2 es 12.9 es eszközöm is, szerettem őket, de mindig kellett egy laptopot tartanom mivel pár havonta járok quake 3 lanpartyzni, valamint torrentezni nem akartam asztali gépemen.
Kocafotós létemre próbálkoztam editálással, az apple pencil + Affinity kiváló kombó volt, konkrétan gyorsabban tudtam vele dolgozni mint a 15 ös 2017 es touchbaromon akkoriban, valamint szuper volt hogy azonnal 1 kábellel be tudtam importálni a DSLR ről a képeket akár még útközben is! Volt rá precedens hogy a villamoson már retusáltam a képeket, úgy érzem kiváló hordozható setup egy ipad.
Viszont később leálltam a fotózással, és semmi hasznosat nem csináltam az eszközzel, csak fórumoztam kb, arra pedig abszolút túlzásnak tartottam, szóval mennie kellett. Váltottam ipad airre.
Pár hónapja szerencsétlenül huppantam az ágyamra és gyönyörűen behorpadt az ipadem, valamint be is repedt. Ekkor gondolkodtam el hogy mégis mit kéne venni... Az lett a vége hogy kukáztam egy surface pro-t. Kiváltja az ipademet, valamint az akkori laptopomat is, ami egy dell XPS 13 volt. 128 SSD van benne, de dobtam bele még egy 128 as SD kártyát. Nem bántam meg, a következő gépem is surface lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs