- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nos én öszintén ajánlom ezt a Combo Touch-ot, ennél jobb számomra nincs... az air4 + magic keyboard fele ennyit se tud az én szememben...
Alapból az pedig, hogy fizikai billentyüzeten tudok gépelni, sokkal gyorsabbá teszi a felhasználást sok helyen, viszont egy könnyed mozdulattal leválasztható, ha állitva akarom használni az iPadet, vagy mert egyszerüen zavar a cucc, mégis megmarad a védö tok az iPad körül... ez hatalmas elöny szerintem.
Teljesitményben egyelöre semmi gond (átlagfelhasználás itthon), kezelhetöségben viszont kegyetlenül jo, hogy kézzel-lábbal használhatod a felületeket... notebook nekem ezek után nem kell, max asztali PC / Mac, de az is csak a nagy monitor / spéci felhasználás miatt... hm, vajon milyen lenne egy Mac mini a 60 colos tv-re kötve?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Milyen routert?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest