- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Nézd, én 10.4 óta használok Mac-et. Nekem az a tapasztalatom, hogy néhányan, akik soha nem használtak még almás notebookot, kicsit túlidealizálják ezt a rendszert. Ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni, hogy jól van, majd megtudjátok. A problémák akkor kezdődtek, amikor évente jöttek a bugosabbnál bugosabb frissítések, miközben egy Snow Leopardot évekig foltoztak, azért lett olyan jó. Aztán sokminden van itt még, hw problémák, bill, amd lapka leolvadt az alaplapról, képernyő kopás (staingate) stb. Azok az okok, amiért váltottam iPad Pro-ra. Én macOS-t meg almás notebookot nem akarok látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs