Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- BIOS frissítés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
twi452
üzenetére
Én viszont "táskás" vagyok, van egy Crumpler tokom, amit még egy korábbi MacBook Prohoz vettem, majd utána az iPadPro-hoz használtam, és 2 év után úgy adtam el a készüléket, hogy egy karcolás nem volt rajta. Tudom, ez egy állandó kockázat, mert használat közben védelem nélkül volt a cucc, és igazából szerencsém volt. De én szeretem az érzést, hogy ott van a kezemben és szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én viszont "táskás" vagyok, van egy Crumpler tokom, amit még egy korábbi MacBook Prohoz vettem, majd utána az iPadPro-hoz használtam, és 2 év után úgy adtam el a készüléket, hogy egy karcolás nem volt rajta. Tudom, ez egy állandó kockázat, mert használat közben védelem nélkül volt a cucc, és igazából szerencsém volt. De én szeretem az érzést, hogy ott van a kezemben és szép.