Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Még egy kérdésem lenne. Nem volt még sosem iPad-em,
de most nagyon kacérkodok az Air változattal.
Mire elég, mire nem elég ez a “sima” iPad-hez vagy/és a Pro-hoz képest? -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Mikortól kapható az iPad Air 2020 itthon? Az okés, hogy október.
-
Süvi
őstag
-
válasz
DaveNo1
üzenetére
Hallod eskuszom azert nyitottam most ki a topikot hogy UGYANEZT beirjam!
reggel 8kor vettem a kezembe a tabletemet, ha jol emlekszem 72-73% korul volt. Kis netezes, kis youtube, kis social media (ertsd azota a kezemben van folyamatosan) es most mar 12%on van mire ezt begepeltem neked (screenshoton 10 perce meg 16§
% volt 😂 )azaz 8-11ora kozott 3 ora alatt -60% ... azaz 1 ora alatt 20% azaz ÖT szutykos orat bir most a tabletem... mi a f..sz
-
Årpi
őstag
Nekem így diákigazolvánnyal csak 10-15k volt "csak" a felár, annyit bőven megért, azért az A12 más szint mint az A10
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes. -
tl-x
addikt
Már majdnem földöz vágtam a Logitech Combo Touch billentyűzetes tokom mert minden kinyitás után újra kellett csatlakoztatni. De szerencsére a Logitech kiadott egy új fw-et és azóta tökéletes.
-
kkdesign
senior tag
Megéri az újat venni. Valszeg a ramot veszik majd alapul mikor meghúznak egy határt, de az almás procik alapból egy bikák. és azért az a12 az már egy nagyon időtálló chip, neurális egységekkel. ami majd másik határ lehet. a határt arra értem, hogy a következő rendszerhez lehet h megkövetelik és azáltal kiesik a támogatottságból amii ezek alatt van. Ha ugródeszkának kell alap ipad akkor 7es, ha hosszú távra terveznél vele, mindenképp 8as. Én spec pont az a12miatt filózom h a 7esről lépek 8asra, vagy előző szériás air-re
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes.