Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali szevasztok néhány szoftveres gondról érdekelne hogy ezek megszokottak-e? És hogy lehet-e tenni ellenük valamit, vagy csak simán hülye vagyok és elcseszek valamit...anno az IOS-t is utáltam a bugok miatt de ez...
1. Az óra , van hogy úgy dönt 2 napig egy akármilyen régió idejét mutatja, hiába töröltem ki Berlin-en kívül mindegyiket belőle ....
2. Az appok jelentős része amiket letöltök az áruházból mondjuk 10\4 a kijelző közepén egy kis alakban nyílik meg mintha ez csak telefon lenne.....
3. Kindle appon belül ha lapozni próbálok simán az oldal 3/4-e eltűnik bele kell nagyítanom majd vissza hogy képes legyen betölteni...
4. A Safari van hogy befagy, de úgy hogy ha ki törlöm a memóriából és újra megnyitom akkor is csak a fagyott oldal nyílik meg......ismételten befagyva.....
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..
A cucc egy 2019-es iPad Mini.
Mivel nincs alternatíva így lecserélni nem tudom, ezért érdekelne ti mit mondtok, ha nincs más akkor együtt élek majd a hibákkal de azért na, droidon megszoktam a viszonylagos stabilságot.
Előre is köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..