Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek az elmúlt napok élményét az iPaddel kapcsolatban. Van egy Air 3-as iPadem amin előző héten megjelent egy whitespot vagyis valami nyomta belülről a kijelzőt. Szerencsére még 60 napig garanciás a készülék szóval felvettem a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálattal így pár napra rá kaptam is egy időpontot az egyik közeli Apple storeba. Na ma elmentem regisztráltam, hogy itt vagyok. Hőmérséklet mérés után be mehettem maszk, gél stb stb. Megnézték és szó nélkül adtak egy újat amit én meg se néztem csak vissza raktam a tokba. Mikor haza értem és megnéztem rendesen akkor láttam hogy valami kosz vagy ragasztó maradvány ott van kamera lencse alatt.
Szóval az egész procedúrát kezdhetem elölről...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval az egész procedúrát kezdhetem elölről...