Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Szeva. Ha az Apple Storebol rendelted, akkor ismerős a helyzet..
Ha nem megy bele, próbáld meg megforditani.. mint egy USB-t..elvileg ugye szimmetrikusnak kellene lennie, de az egyik oldalról nekem is nehezen megy bele.
Nekem se látta az iPad a pendriveot, hiába formaztam le. Nem tudom ugyan hogy milyen pendriveot vettél, de nekem mint kiderült a dobozán rajta volt hogy .... for MAC. Először én is pánikba estem, hogy uristen, megvettem feleslegesen, de aztán végül leszedtem netről particionáló és formázó programot, és ujraparticionaltam, és ujraformaztam. Azóta működik tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- Napelem
- Revolut
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest