Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
" Aztán az IT szektor is jelentős. Programozók sem hinném hogy boldogulnának egy ipaddel, csak hogy kiemeljek még egy szakmát."
Jelen, volt már hogy rdp-n át, ipadről csináltam bugfixet
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.