- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Serviio
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Szerintem inkább csak őszintén el lett mondva, hogy mit fog kapni azért a pénzért, és hogy milyen opciók vannak ha mégis meggondolná magát. El kell fogadni, hogy az IOS és iPadOS is egyre több hardvert kíván, és az utóbbi 2 évben már nincs meg az a bombabiztos ram kezelés mint régebben. Elég ha eszünkbe jut az iPhone X esete 3giga rammal. Persze nem mondom, hogy nem elég a mindennapokra az iPad 6 most, de én egyáltalán nem vagyok derűlátó a jövőre nézve. Persze az is egy megoldás, hogy az ember nem frissíti majd a 14 majs 15-ös rendszerre, de azt, hogy az alkalmazásaid ne kívánjanak több hardvert nehezen tudod majd kivédeni. A lényeg, hogy kapott ilyen-olyan tapasztalatot, aztán eldönti, hogy megéri neki vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest