Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában elég gyorsan merül az ipadem (Pro 9,7). Mennyire kezdjek el aggódni szerintetek?
2 óra 21-et ír átlag képernyő időnek, az azt jelenti hogy egy töltéssel annyit tudom nyomkodni? Vagy esetleg ez napi szintre van bontva? Érdemes lenne akksit cserélni benne szerintetek vagy inkább vegyek új masinát? Azt hallottam elég macera az akksi csere.A játékok mennyire nyírják amúgy az akksit?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2 óra 21-et ír átlag képernyő időnek, az azt jelenti hogy egy töltéssel annyit tudom nyomkodni? Vagy esetleg ez napi szintre van bontva? Érdemes lenne akksit cserélni benne szerintetek vagy inkább vegyek új masinát? Azt hallottam elég macera az akksi csere.