Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában elég gyorsan merül az ipadem (Pro 9,7). Mennyire kezdjek el aggódni szerintetek?
2 óra 21-et ír átlag képernyő időnek, az azt jelenti hogy egy töltéssel annyit tudom nyomkodni? Vagy esetleg ez napi szintre van bontva? Érdemes lenne akksit cserélni benne szerintetek vagy inkább vegyek új masinát? Azt hallottam elég macera az akksi csere.A játékok mennyire nyírják amúgy az akksit?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2 óra 21-et ír átlag képernyő időnek, az azt jelenti hogy egy töltéssel annyit tudom nyomkodni? Vagy esetleg ez napi szintre van bontva? Érdemes lenne akksit cserélni benne szerintetek vagy inkább vegyek új masinát? Azt hallottam elég macera az akksi csere.