Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz #95561216 #23713 üzenetére
Olyat mondasz nekem, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjd ott az apple-t, hisz fog egy olcsó fülhallgatót leönti csillogós műanyaggal és tízszeres áron adja el neked, a vezeték nélküli változatát meg 60 szoros áron Hagyjd ott az apple-t, még ma, végülis átver. (ezt egy szakitól hallottam hogy tök ugyanolyan belül, nem 100% a dolog, de az viszont logikus, ha egy ilyen téren tapasztalt cég technológiáját vásárolja meg, vagy gyártatja le, hisz alapvetően nem hangkeltőket gyárt, különben azt mondta hogy egy jobbfajta japán maxel, nem a legolcsóbb).
Tudod mikor használok firefoxot, firefox<chrome. Protonmail? Mi a fene az? Dobjam ki 10+ év gmail leveleimet, megezer helyre vagyok vele regisztrálva. Ja meg vegyek iPhone Android helyett, ez nekem százezrekbe kerül minimum, hosszabb távon millókba. És miért? Azért mert te azt mondod. Majd akkor ha te is otthagyod az Apple-t.
Nem vagyok Google rajongó egyáltalán, de nagy megelégedéssel használom a szolgáltatásaikat, a legjobbak egyszerűen, és még pénzembe se került igazából. Ezzel nem lehet versenyezni. Oké reklámot kapok itt-ott, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hobby elektronika
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest