Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Meg tudna valaki mondani, hogy jatekok hogy futnak ipad mini 2 (retina) tableten? Kivancsi vagyok Tegra K1-hez kepest jobb-e...
A GTA San Andreas K1 alatt a Xiaomi Mipad-al (ahol szerintem meg van optimalizalni valo a szoftverben) mindent maxra tolva stabil 30 fps-el megy es csak nagyon minimalis megakadas van uj texturak toltodesenel...
Mi a helyzet a 64 bites A7 cpu-val? Neztem youtube-on videot de ott nem ugy nez ki, hogy meglenne a stabil 30 fps es textura toltesnel is picit jobban beakad, mint K1 alatt...gyakorlatban is igy van?Valamint mennyire gond itt a thermal throttle? Itt is felere csokken a cpu orajele amikor igazan felmelegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest