- ASUS notebook topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
smallcurrant
üzenetére
Nekem most parhuzamosan van 1 GB RAM-os es 2 GB RAM-os iPad-em. Azert azt tulzas allitani, hogy hasznalhattalan 1 GB-al, de hosszu tavra valoban mar 2 GB-osat erdemes venni. Hattertar eseten a 16 GB-os szinten kerulendo, bar lehet meg azt is hasznalni. Ugyan lassitott az Apple, de a 32 bites cuccok kilovese utan valoszinuleg a kovetkezo lepcso az 1 GB RAM-os eszkozok tamogatasanak megszunese lesz, persze, hogy ez az iOS 12-vel jon-e vqgy kesobb... Merettel kapcsolatban en a nagyobbat preferalom, szerintem (es Steve Jobs szerint is) a 10" koruli meret a megfelelo
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Crimson Desert
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek...