- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Maxximus
üzenetére
Az egyik legfontosabb szempontot hagytad ki csupán a generációk felsorolásánál, magát a hardvert...

iPad 3 használata már nagyon nem öröm, tudom miről beszélek, mert nekem is az van még és iOS7-el se egy gyorsnaszád, újabb rendszerekkel pedig még lassabb.
iPad 4 alig gyorsabb, szóval itt se számottevő a változás sebességben.
Airnél már lényeges a sebességbeli különbség, az Air 2 pedig még az Airnél is gyorsabb, illetve ami még fontosabb, hogy ebben már 2GB RAM van, ami sokat nyom a latba használati élmény szempontjából.
Én is a nagy tárhely híve vagyok, de hacsak nem a saját pénztárcája ellensége az ember, fölöslegesen nagy tárhelyet badarság venni. Márpedig a kolléga által leírt használatra a 16GB is elég kéne hogy legyen, a 32 meg végképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- XPEnology
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest