Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
-Ez függ a fényerőtől, én egyszer teszteltem, full hd mkv filmet futtattam fél fényerőn 1 órán keresztül, 15%-ot merült , ebből következtetve "csak" kb 5 óra filmet bírna ha 100%-ra fel van töltve és 20%-ra merüléskor töltőre teszem. Ha mondjuk sima mondjuk valami sorozatot nézek ami nem is HD hanem rosszabb minőségű azzal úgy 20 perces résznél 2-5%-ot merült (ebben az esetben negyed fényerőn). Nekem eddig a legjobb üzemidőm 14 óra, ebbe volt kb 3 óra zene fülesen, netezés, játék. Mondjuk egy durvább grafikájú játékkal játszok (Infinite Blade 2) olyan 12-13% megy le egy óra játéknál, bár mondjuk a carmageddon is evett ennyit az aksiból.
-hát zárolt állapotról nem tudok nyilatkozni hegy mennyi idő után merül le. mert nincsen olyan nap amikor nem ne babráljam.
-A könyvjelzőket mappába lehet rendezni, meg is lehet nyitni őket ahogy mondod, de a fájlba mentés az nem megy, meg ha menne nincsen jogosultság, mivel mint tudjuk elég zárt a rendszer Jailbreak nélkül lehetetlen ilyesmiket lementeni.
-alapból ilyen hogy szülői felügyeletes dolgok nincsenek benne, le lehet tölteni (venni) olyan programokat amivel lehet kódolni megadott mappákat dokumentumokat.
-videofelvétel közben folyamatosan fókuszál.
-Én skype-t szoktam használni, msn azt lehet letölteni.
-Az office szerűség megoldható, de ára van
-
Hack3er
őstag
válasz
üzenetére
Nézőpont kérdése,nekem tetszik.
ha már egyszer közel 100K-ba van akkor arra törekszem hogy ne törjön már össze ha véletlen leejtem, nem csak itthon szobába használom, mindig viszem magammal gyalogtúrára, biciklizni,munkába tehát kell a védelem, meg persze kézbe fogva is sokkal stabilabb mintha tok nélkül fognám, nem csúszik ki a kezemből. Bár nehezebb lett, de valamit valamiért. -
Hack3er
őstag
-
Hack3er
őstag
válasz
prnservices
üzenetére
Ki milyen tokot használ a miniéhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha már egyszer közel 100K-ba van akkor arra törekszem hogy ne törjön már össze ha véletlen leejtem, nem csak itthon szobába használom, mindig viszem magammal gyalogtúrára, biciklizni,munkába tehát kell a védelem, meg persze kézbe fogva is sokkal stabilabb mintha tok nélkül fognám, nem csúszik ki a kezemből. Bár nehezebb lett, de valamit valamiért.