Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Sziasztok!

Minap akad kezeim közé egy ilyen kütyü és szerelem volt első látásra. Azt hiszem beruházok majd egyre, úgyis hamarosan szülinapom lesz, akkor meg már meglepem magam :)
    De mielőtt jelzállogot vennék fel még a szomszéd házára is lenne pár kérdésem:
    - Olvastam hogy az akksija 10 óra nyüstölést bír. Ebből mi igaz? Monjduk kellemes netezést/filmnézést mívelve mennyi idő után kell madzagra tenni?
    - Képernyőzárolt állapotban mennyi a készenléti ideje?
    - Ami még nagyon elgondolkodtatott az a könyvjelző kezelés. Képes a könyvjelzőket valahova lementeni(fájlba)? Képes mappákba rendezni? A mappában lévő könyvjelzőket aztán egyszerre is megnyitni több fülön?
    - Van rajta szülői felügyelet? Értem ez alatt hogy pl letiltani a böngészőt(esetleg bizonyos oldalakat), vagy videókat, programokat...stb.
    - Videófelvevés közben a kamerája folyamatosan fókuszál?
    - Skydrive, MSN messenger (meg ilyen Windows dolgok) mennyire működőképesek rajta?
    - MS Office megtekintési lehetőség, esetleg kis szerkesztési lehetőség van a készüléken? (nem 100 oldalt írni, de mondjuk kijavítani pár szót/számot/képletet, esetleg formázást)

Így nagyhirtelen ennyi kérdés jutott eszembe. Amint ezekre választ kapok szerintem beruházok egy ilyen okos kütyüre.

Köszönöm a válaszokat előre is.

Romvr

Új hozzászólás Aktív témák