Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hack3er

őstag

válasz Romvr #33 üzenetére

-Ez függ a fényerőtől, én egyszer teszteltem, full hd mkv filmet futtattam fél fényerőn 1 órán keresztül, 15%-ot merült , ebből következtetve "csak" kb 5 óra filmet bírna ha 100%-ra fel van töltve és 20%-ra merüléskor töltőre teszem. Ha mondjuk sima mondjuk valami sorozatot nézek ami nem is HD hanem rosszabb minőségű azzal úgy 20 perces résznél 2-5%-ot merült (ebben az esetben negyed fényerőn). Nekem eddig a legjobb üzemidőm 14 óra, ebbe volt kb 3 óra zene fülesen, netezés, játék. Mondjuk egy durvább grafikájú játékkal játszok (Infinite Blade 2) olyan 12-13% megy le egy óra játéknál, bár mondjuk a carmageddon is evett ennyit az aksiból.

-hát zárolt állapotról nem tudok nyilatkozni hegy mennyi idő után merül le. mert nincsen olyan nap amikor nem ne babráljam.

-A könyvjelzőket mappába lehet rendezni, meg is lehet nyitni őket ahogy mondod, de a fájlba mentés az nem megy, meg ha menne nincsen jogosultság, mivel mint tudjuk elég zárt a rendszer Jailbreak nélkül lehetetlen ilyesmiket lementeni.

-alapból ilyen hogy szülői felügyeletes dolgok nincsenek benne, le lehet tölteni (venni) olyan programokat amivel lehet kódolni megadott mappákat dokumentumokat.

-videofelvétel közben folyamatosan fókuszál.

-Én skype-t szoktam használni, msn azt lehet letölteni.

-Az office szerűség megoldható, de ára van

Új hozzászólás Aktív témák