- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Docsis 3 fejlesztésről meg lehet tudni bármit is? Optika nem lesz a területemen és így azt se tudom mikor lesz itt fejlesztés.
-
whiskeys
őstag
Ha költözök és él a hűségem 2 évig akkor mi a teendő? Átvihetem a másik városba a szolgáltatást vagy fel lehet mondani?
-
kuthim
tag
válasz
meszi3 #24182 üzenetére
Szia, azt hol tudod megnezni a modemen, hogy mennyire van belove es hogy mennyit tudna?
Nekem ZTE H168N v2 routerem van. -
-
meszi3
tag
Szerinted, ha lejár a hűségem és jönnek az ajánlatukkal, akkor van esélyem, hogy kicsikarjam belőlük a vonalban lévő tartalékot? A modemre rá szoktam nézni, jelenleg 70 mbitre van belőve a DOWN, de simán tudna 100-110-et modem szerint, UP irányba jelenleg 9 arra meg ~20-t ír, azon gondolkodom, hogy vagy a TV a maradék sávszélre, vagy netgyorsítás.
-
meszi3
tag
Nektek, akiknek 60-as net van, ez TV nélkül, igaz?
-
kuthim
tag
Sziasztok,
Augusztus 10-en lejar a 2 ev husegidom. Ilyenkor mi a teendo?
Nekem kell megkeresni az Invitel ugyfelszolgalatot szemelyesen uj ajanlatert, vagy ok fognak megkeresni engem?
NET 30 -as csomagom van (VDSL 30/6 internet + telefon)
3647 Ft-ot fizetek havonta jelenleg, ennel van nekik kedvezobb ajanlatuk is? Mik a tapasztalatok?Koszi a valszokat.
-
taki01
őstag
válasz
kabelmania27 #24171 üzenetére
A 10/0,5 Mbps-es csomagot 2800 Ft-ért ajánlották 2 év hűsséggel. Ebben a net és a telefon lett volna benne. A lista ára pedig 5090 Ft 2 év hűsséggel. Na modemekkel volt egy kis kavarodás mert amiket itt hagyott a szerelő azokat nem vitték fel a rendszerbe, ezért csak ZTE H108L-t kellett leadnom. A ZTE H168L meg maradt itthon, mivel mondta a hölgy a váci ügyfélszolgálatnál, hogy ő arról nem tud átvételi elismervényt kiállítani mert az nincs benne a rendszerbe.
Összességébe meg voltam elégedve a szolgáltatással. Most amikor visszaraktak arra hivatkozta, hogy valaki közelebb beköttette az ő szolgáltatásukat és azért nem tudják már biztosítani a 15/1 Mbps netet.
A szerelők szerint a fejlesztés esélye itt az Invitel részéről egyenlő a nullával.
Ha véletlen folytán még is fejlesztenének én szívesen kötnék velük szerződést, mert nem volt rossz a szolgáltatás. -
törölt tag
válasz
taki01 #24170 üzenetére
IPTV is volt? Meg Telefon az Inviteltől? Mennyit fizettél? illetve mennyit ajánlottak. Anyumnál Netmánia S van Speciális kedvezménnyel.
-
taki01
őstag
Mai nappal lemondtam az inviteles szolgáltatásaimat. Nagyon győzködtek hogy tartsam meg, de vígan el leszek a telenoros mobilnettel.
-
Murmucka
újonc
Sziasztok,
invitel IP-tvt lehetséges bármilyen módon a set top box nélkül használni?
A TV-n van egy hangolás funkció: DVB via IP. Ezzel esetleg?
A HGW router maradna, de a set top box rettenetesen idegesítő.köszönöm
-
taki01
őstag
válasz
taki01 #24147 üzenetére
Most voltak kint a kábelszerelők és megnézték a az itteni elosztó dobozt és jöttek ők is avval hogy túl messze vagyok a központtól. Mondtam nekik hogy nem szakad hanem túl sok a CRC hiba és emiatt lassul be a net. Végszó az lett hogy visszarakják 10Mbps/0,5Mbps-re és holnap jelentkeznek hogy mi lesz.
Elégé húzta a száját a szerelő, hogy nekik most 2,2 Km vezetéket át kellett volna nézni.
Na mindegy addig is pörög a kötbér és én meg használom addig Telenor Hello Data-t bár lehet hogy utána is.. -
kigyi_23
addikt
Némi Invitel kárpótlás perze bagatel összeg lesz ez előfizetőnként, de lesz
Vajon mi van azokkal akiknél azóta megszűnt a szolgáltatás?
-
kigyi_23
addikt
válasz
Martin Eden #24159 üzenetére
Az remek én sajnos nem vagyok naprakész a témában legutóbb úgy 10 éve kerültem össze a mikrós megoldásokkal és akkor az nem tetszett valószínűleg azóta sokat fejlődött ez a terület is.
-
Martin Eden
tag
válasz
kigyi_23 #24158 üzenetére
A cégnél nálunk is mikró van régóta, igaz üzleti és semmi köze az invitelhez. Nos a válaszidőkből nem lehet megmondani, milyen az idő odakint, amikor olyan vihar van, hogy egy DVB-T adás atomjaira esik szét, a netünk akkor is ugyanolyan penge. Most kb. úgy hogy van forgalmunk a vonalon, mellette 2 ms-es a ping átlaga a bix-ig.
-
-
kigyi_23
addikt
Egyik ismerős érdeklődött az új hálózat után már ez is komoly akadályokba ütközött, mert az ügyfélszolgálat semmit sem tudott az egészről
Tipikus Invitel
Jó nem baj vannak kapcsolataink, mint a területi képviselő és a régió vezető, na az utóbbival sikerült is elérni, hogy végre az üfsz is tudjon a fejlesztésről. 9K feltti összeget mondtak a 3-as szolgáltatás csomagra, na ez durván hangzik, de ez van. Újra régió vezető hívása aztán egyezkedés ami után mehetett megint az üfsz.... Na most már 6500Ft nem fullos csomaggal hanem pl. 60-as nettel. Hát ez már jobb, de nem erről volt szó azért. Elárulták, hogy nincs egységes árazás hanem pofára megy és arra, hoghy ki mennyire tud alkudni. Aki eddig is magas díjat fizetett annak ez alapján a magas díjat fogják felajánlani is ez pofátlanság. -
Aktív témák
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest