- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Over567 #14169 üzenetére
Egyelőre nekem is az van a 93-mas csomagban, plusz a film csatornák. RTL HD: Igazából engem csak a Szulejmán miatt érdekelne, de nem érdekel, mert SAT TV-s korszakomban, amikor tudtam fogni az RTL HD-t látszott, hogy csak a saját készítésű cuccaikat nyomták HD-ben, a Szulejmánt meg pont nem, holott az eredeti török verzióból igenis van HD minőségű A Youtube-on legalább 720p-s minőségben. Az RTL egyébként is extra pénzt kér a szolgáltatóktól a HD-ért, ezért is került ki a Telekom kínálatából is az RTL HD, de az Invitelnél sincs.
Ami nekem ár/érték szempontjából a legjobbnak tűnik az a HBO MaxPak HD
Ugyanis a filmek érdekelnek, és rájuk fokozattan igaz, hogy HD-ben a legjobb. No és ha megnézem a csatorna felsorolást itt lényegében 100%-os a siker, ha azt nézem, hogy melyek érdekelnek belőle, és nem 5-6 adó érdekel, mint a szuperből.
Persze van ami csak IPTV területen érhető el, de ez nem változtat azon, hogy ami a DKTV-nél marad, az tényleg érdekel, azaz az arányon.
Viszont egy minicsomagot hiányolok, amiben tematikusan benne lenne csak az ismeretterjesztő csatornakínálat HD-ben, és akkor ez a kettő együtt az én igényeimet le is fedné minden irányban
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest