-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseDave
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a nettel, kérdezném hogy valaki látott-e már ilyet:
Integrált kártya: GA-MA770T-UD3P (Realtek PCIe GBE Family Controller)
Pár napja kezdte el, hogy korlátozott kapcsolat, aztán újraindítgatás, kibedugdosás, renew megoldogatta. Aztán egyre gyakrabban, mostmár néha azt írja hogy kábel nincs bedugva, és nem lehet megoldani. Hátul a LED néha egyáltalán nem, néha csak narancs színben, néha felvillanó zöld mellet van (de semmiképp sem folyamatos villogás). Utánaolvasva az alap dolgokat megtettem (áramtalanítás, bios reset, portalanítás, bios update, driver update, és ezeknek tetszőleges kombinációja).
Lemondtam a portról, előhúztam 2db régi hangkártyát (RTL8139C+D), felváltva próbáltam őket, de a tünetek ugyan azok vannak. A kártyát jól felismeri, viszont kábel vagy nincs bedugva, vagy korlátozott kapcsolattal.
Eredeti kártyán korlátozott kapcsolatnál beállítottam kézzel az IP-ket, és képes volt kommunikálni a routerrel/nettel. De elég darabosan: https://db.tt/tfscExKz
A gép mellé téve a laptopot és bedugva ugyan azt a kábelt a laptopon hibátlan az internet. Sok más eszközön is (wifi/kábel). Próbáltam más porton is.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Futás, futópályák
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest