Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseDave
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a nettel, kérdezném hogy valaki látott-e már ilyet:
Integrált kártya: GA-MA770T-UD3P (Realtek PCIe GBE Family Controller)
Pár napja kezdte el, hogy korlátozott kapcsolat, aztán újraindítgatás, kibedugdosás, renew megoldogatta. Aztán egyre gyakrabban, mostmár néha azt írja hogy kábel nincs bedugva, és nem lehet megoldani. Hátul a LED néha egyáltalán nem, néha csak narancs színben, néha felvillanó zöld mellet van (de semmiképp sem folyamatos villogás). Utánaolvasva az alap dolgokat megtettem (áramtalanítás, bios reset, portalanítás, bios update, driver update, és ezeknek tetszőleges kombinációja).
Lemondtam a portról, előhúztam 2db régi hangkártyát (RTL8139C+D), felváltva próbáltam őket, de a tünetek ugyan azok vannak. A kártyát jól felismeri, viszont kábel vagy nincs bedugva, vagy korlátozott kapcsolattal.
Eredeti kártyán korlátozott kapcsolatnál beállítottam kézzel az IP-ket, és képes volt kommunikálni a routerrel/nettel. De elég darabosan: https://db.tt/tfscExKz
A gép mellé téve a laptopot és bedugva ugyan azt a kábelt a laptopon hibátlan az internet. Sok más eszközön is (wifi/kábel). Próbáltam más porton is.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest