Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseDave
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a nettel, kérdezném hogy valaki látott-e már ilyet:
Integrált kártya: GA-MA770T-UD3P (Realtek PCIe GBE Family Controller)
Pár napja kezdte el, hogy korlátozott kapcsolat, aztán újraindítgatás, kibedugdosás, renew megoldogatta. Aztán egyre gyakrabban, mostmár néha azt írja hogy kábel nincs bedugva, és nem lehet megoldani. Hátul a LED néha egyáltalán nem, néha csak narancs színben, néha felvillanó zöld mellet van (de semmiképp sem folyamatos villogás). Utánaolvasva az alap dolgokat megtettem (áramtalanítás, bios reset, portalanítás, bios update, driver update, és ezeknek tetszőleges kombinációja).
Lemondtam a portról, előhúztam 2db régi hangkártyát (RTL8139C+D), felváltva próbáltam őket, de a tünetek ugyan azok vannak. A kártyát jól felismeri, viszont kábel vagy nincs bedugva, vagy korlátozott kapcsolattal.
Eredeti kártyán korlátozott kapcsolatnál beállítottam kézzel az IP-ket, és képes volt kommunikálni a routerrel/nettel. De elég darabosan: https://db.tt/tfscExKz
A gép mellé téve a laptopot és bedugva ugyan azt a kábelt a laptopon hibátlan az internet. Sok más eszközön is (wifi/kábel). Próbáltam más porton is.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs