Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
Szia!
1. Ha másnak működik a net normál sebességgel, akkor nem szolgáltató oldali probléma
2. Ha routeren nem állítottál semmit, akkor nem ott van a baj
3. Ha a géped máshol nem korlátoz 750Kb/s-nál (750KB/s ? ), akkor nem is a géped a hibás
4. Ha wifivel és utp-n keresztül is ugyan annyit mérsz, akkor nem hardware-es hibaÍgy mind a 3 hibaforrást kilőttük, személy szerint lehetetlennek tartom, hogy ez a hiba egyáltalán létezik.
Én azt mondanám, hogy biztos legyél a dolgodban, először reseteld a routert, majd építsd fel megint a PPPoE-t. Így akkor biztos gyári alapértelmezett beállítások lesznek a routeren, ami egy konkrét MAC-re biztos nem oszt ki kisebb sebességet.
Ha ez nem segít, akkor Windows reinstall.De csak azért, mert nem tudom, hogy hol lehetne korlátozást beállítani
Ha ezek nem segítenek, akkor semmisem. Szerintem.Viszont még egy buktató kérdés
:
Amikor Te mérsz sebességet, akkor másik gépről, vagy háttérben futó alkalmazással nem korlátozod a sávszélességet (torrent, bármiféle letöltés, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automobilista 2
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest