- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciMaci84
csendes tag
válasz
ShERiFF91
üzenetére
Köszönöm ezek már megvoltak. A gép 2 hete volt újratelepítve pont emiatt. A modem router 3 hete volt kicserélve, korábban egy Pirelli volt azt most egy ZTE-re cserélték és központilag állították be előttem, lekérték az adatokat és frissítették is. Kicseréltem egy korábi modemre és Dir600-ra de ugyan ezt produkálta. Az integrált kártya mellé vettem egy TP-Link PCIE TL-WN781ND beletettem felmint minden, minden működött kb 10 percig aztán ugyan az, jelezte a hálózatott de internet nem volt (Ez vezeték nélkül) csak az újraindítással sikerült újra internett elérni de akkor csak ideig óráig, mindig újraindátssal javul meg. Az alaplap nem lehet ludas? Még arra tippelek.
-
Bruce001
csendes tag
válasz
ShERiFF91
üzenetére
Nem.. Kábeles a net. Modem -> gép -> alaplapi wifi a telefonomhoz... Az alaplapomon kifelé van wifi. Illetve kifelé használom csak. Modem kb 30 centis körzetében semmi nincs. Hibátlanul szellőzik. Modemtől Tv nincs. A nappaliban a tvműsor megy közben hibátlanul. Ami persze tök külön dolog.
-
ShERiFF91
tag
válasz
ShERiFF91
üzenetére
Ja! És 651-es hibakódot kaphatsz akkor is, ha sokszor próbálkoztál rossz felhasználónévvel és jelszóval csatlakozni. (pl ha véletlenül belenyomtál a jelszó mezőbe, akkor törölte a mentettet, és üres jelszóval próbálkozik csatlakozni) Modem restart után ha 691-es hibát kapsz, akkor ez volt a baj, ezt kell ellenőrizned. Szerződésen elméletileg rajta van, vagy ha nincs/nincs meg, akkor hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, ott mentenek neked újat az előfizetés azonosítása után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő