Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. Nem tudok normálisan torrenteket tölteni. 2héttel ezelőtt még minden jól ment. Szóval a problámám az lenne h egy-egy seedtől nem jön az adat csak max 1kbájt/sec el... ha egy kicsit felmegy 1 fölé akkor utánna egyből lecsökken vagy megáll... Régen nem csinálta ezt... Gondoltam újrarakom a gépet (XP SP2)... De nem jó.. Pedig tűzfalat se használtam, a vírusírtóm is kikapcsoltam. Egy olyan programot se raktam fel ami a netemet korlátozná... Próbáltam a torrentezést 1.6.1es utorrentel és 2.5.0.4es azureussal is. Nyitottam egy portot is(h aktív legyek) de úgy se jó. Így se ment emberenként 1 kbájt/sec fölé... így olyan 10kbájtal jön összesen :S Pedig olyan torrentet töltöttem h 500an seddelik meg vagy 18an szedik... de mindegyikkel ezt csinálja ( több torrent oldalon regelve vagyok jó aránnyal de nem jó) Mi lehet a hiba? A szolgáltatóm korlátozza vajon? Mit csináljak? Mire gyanakodtok? 2 hálókártyám van, de egyikkel se jó. Igaz mikrós netem van de régen mindig fullal töltötte. Most meg... Jah és az a furcsa h amúgy meg jó a net.. tehát pl szoftverbázisról fullal tok letölteni.. meg pl a citromailre is fullal tudok felfele tölteni.. Csak a torent meg a dc nem megy 2 hete normálisan... Már mióta itt fáj a fejem emiatt. Remélem ti tudok valami okosat mondani...
Nah ez lenne a gond..
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi szépen!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest