Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. Nem tudok normálisan torrenteket tölteni. 2héttel ezelőtt még minden jól ment. Szóval a problámám az lenne h egy-egy seedtől nem jön az adat csak max 1kbájt/sec el... ha egy kicsit felmegy 1 fölé akkor utánna egyből lecsökken vagy megáll... Régen nem csinálta ezt... Gondoltam újrarakom a gépet (XP SP2)... De nem jó.. Pedig tűzfalat se használtam, a vírusírtóm is kikapcsoltam. Egy olyan programot se raktam fel ami a netemet korlátozná... Próbáltam a torrentezést 1.6.1es utorrentel és 2.5.0.4es azureussal is. Nyitottam egy portot is(h aktív legyek) de úgy se jó. Így se ment emberenként 1 kbájt/sec fölé... így olyan 10kbájtal jön összesen :S Pedig olyan torrentet töltöttem h 500an seddelik meg vagy 18an szedik... de mindegyikkel ezt csinálja ( több torrent oldalon regelve vagyok jó aránnyal de nem jó) Mi lehet a hiba? A szolgáltatóm korlátozza vajon? Mit csináljak? Mire gyanakodtok? 2 hálókártyám van, de egyikkel se jó. Igaz mikrós netem van de régen mindig fullal töltötte. Most meg... Jah és az a furcsa h amúgy meg jó a net.. tehát pl szoftverbázisról fullal tok letölteni.. meg pl a citromailre is fullal tudok felfele tölteni.. Csak a torent meg a dc nem megy 2 hete normálisan... Már mióta itt fáj a fejem emiatt. Remélem ti tudok valami okosat mondani...
Nah ez lenne a gond..
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi szépen!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest