- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
Sziasztok - Wifi elérési gond adódik!
Hónapok óta használom a netet közös lakásban , többekkel.
Kb 2 hete történt , hogy szokásos reggeli laptop indítást követően nem volt netem órákig.
Modem újra indítgatás és több csatlakozgatás után valahogy lett netem. A többi lakónál semmi gond és a saját telefonomon sem! Most ismét adódott ez a helyzet de 2 napig tartott. Wifi Card törlés rendszerből / driver csere sem hozott eredményt. Órákat szöszöltem a semmire. Vannak USB antennáim is amivel szintén nem jött be a NET. A hálózaton rajta voltam , de a modem nem adott netet. Napi szinten kérek új IP-t a DHCP-től , ezt beálltottam a WIN10-en. 2 nap elteltével egy WIN restart után láss csodát mégis megjött a NET, pedig semmit nem módosítottam. Azt gondoltam a WIFI kártya behalt /rendeltem is egyet hamarosan megkapom / - de ezek szerint mégsem, mert azóta is van NET.Ha van ötlet merre keressem a hibát - mi lehet a gond köszönettel venném!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest