-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1102 üzenetére
Igen, a webcímen elérném, de sajnos nem tudok belépni,pont ez a gond. Én is ugy gondoltam hogy az eszközön rajta kell lennie ennek az adatnak - de semmi nincs csak QR kódok amelyekkel semmire sem megyek. Egyébként Heybroadband a szolgáltató , de ez neked nem fog mondani semmit, ahogy nekem se sokat. -Próbálok utána keresni. Köszi
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1100 üzenetére
Sajnos a kábelmodem oldalról semmit nem tudok, mert nincs hozzáférésem. Se jelszó ráírva az eszközre, így lehetetlen. A dolog UK ban zajlik. Tavaly októberben volt szolgáltató váltás - előtte 2x is de sosem volt ilyen gond, szóval sosem kellett reklamálni miatta. Most megint ott tartok, hogy nem tudom meddig lesz NET. Érkezik egy másik wifi kártya hamarosan de így nem igazán van értelme szétkapni a laptopot és beleszerelni szerintem - mivel jelenleg mégis működik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a wifi kártya bedöglik ...majd ismét meggyógyul. - Vagy van ilyen mégis?
-
szanysa
csendes tag
Sziasztok - Wifi elérési gond adódik!
Hónapok óta használom a netet közös lakásban , többekkel.
Kb 2 hete történt , hogy szokásos reggeli laptop indítást követően nem volt netem órákig.
Modem újra indítgatás és több csatlakozgatás után valahogy lett netem. A többi lakónál semmi gond és a saját telefonomon sem! Most ismét adódott ez a helyzet de 2 napig tartott. Wifi Card törlés rendszerből / driver csere sem hozott eredményt. Órákat szöszöltem a semmire. Vannak USB antennáim is amivel szintén nem jött be a NET. A hálózaton rajta voltam , de a modem nem adott netet. Napi szinten kérek új IP-t a DHCP-től , ezt beálltottam a WIN10-en. 2 nap elteltével egy WIN restart után láss csodát mégis megjött a NET, pedig semmit nem módosítottam. Azt gondoltam a WIFI kártya behalt /rendeltem is egyet hamarosan megkapom / - de ezek szerint mégsem, mert azóta is van NET.Ha van ötlet merre keressem a hibát - mi lehet a gond köszönettel venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest