Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
csak IBIE-nél vagyok/voltam
amig €-bol vettem ETF-et, addig nem tűnt fel -így valószínű nem is volt - “ráhagyás”
hogy lett a “vetelkori” konverzio, azóta tűnik nekem fel a rahagyas (hogy ez épp 1% lenne, azt nem néztem)
nekem teljesen érthető, hogy ha pl. € / HUF gyorsabb ingadozása miatt “ráhagy”
kicsit engem is zavar, de leginkább a TBSZ utolso új pénzéből maradó lesz kicsit zavaró, hisz az előző maradvány a következő vételnél beforgathato
-
Ixion77
addikt
Érdekes, mert nekem a nyáron meg pont úgy volt, hogy majdnem teljesen sikerült elkölteni a számlán levő pénzt (HUF-ból EUR EUF-et véve), de aztán az árfolyamok pont úgy változtak, hogy pici híján nem lett elég a TBSZ-en levő fedezet a kötési költségre. Erre automatikusan eladott egyet abból amit vettem. Nem is várt másnapig, hanem azonnal automatikusan likvidálta a pozíciót. Viszont előtte engedte elkölteni, nem kellett +1%
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest