- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
werszomjas #624 üzenetére
Én a TBSZ-2018-at nem tudtam transzferáltatni tavaly decemberben, mert a lejárat miatt az IB nem fogadta. Így hagytam kifutni az Ersténél, januárban transzferáltattam az eszközöket (emlékeim szerint nem volt más költség, csak az 5k/papír), kaptam érte IBKR ajándék részvényt (mivel normál számlára mentek, ugye), aztán mikor esedékessé vált a lakásvásárlás, eladtam, átváltottam HUF-ba, és elküldtem a bankomba a pénzt. Adózás szempontjából nekem ugye a kezdő árfolyam az Erste által kiállított TBSZ bezáró igazoláson szereplő ár, ezt kell átváltani HUF-ra MNB árfolyamon, és azt kell kivonni az eladáskori MNB huf értékből (meg az eladás költségét is le kell vonni).
Szerk.: Nem volt érdekes, marad az IB-ben a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest