Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
ez azert is erdekes lenne utolag, mert nalunk a paromnak meg akkor felvittuk az amugy kozos, de en nevemen levo szamlat az o kincstari kiutalos szamlai koze, amikor nem volt az hogy csak magadnak utalhatsz, es semmi ertesites nem jott (pedig tisztan es vilagosan mas nev van rajta) arrol, hogy ez nem hasznalhato (vagy nem ingyenes). Ha nem olvasnek en forumot akkor nem is tudnank rola.
ugyanez elofordulhatna IB eseten is, mar persze ha regebben felvitt (nyilvan a datum is szurheto, nem mondom), sot igazabol az hogy sajat magadnak utalhatsz csak az baromira nincs kiemelve, vittem fel nemregiben ujat (sajatot) - bar a szabaly nem tudasa nem mentesit, de azert ez minimum felrevezetes, hogy ugy mukodik mint korabban, amikor utoljara a szabalyzatot olvastam, kozben mas mogotte a logika
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest