Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Lassan csak befejezem már a számlanyitást. Személyimet bescanneltem (lakcímkártyát nem kell amúgy?), utaltam is most pénzt a számlára, de még mindig van valami üzenet az oldal tetején:
Ez most mi a fittyfene? Ide kattintva megjelent minden megadott adat (összegzés), ill. az oldal alján egy rakat elfogadni való feltétel, megállapodás stb. Mindent bejelöltem, de még mindig itt az üzi. Viszont ha újra rákattintok, akkor már csak egy "Elkészült" gomb látszik, és semmi más. Vagy csak kell egy kis idő, és eltűnik innen ez? Pedig amikor töltögettem ki az adatokat tegnapelőtt, akkor is elfogadtam mindent, ezért nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez most mi a fittyfene? Ide kattintva megjelent minden megadott adat (összegzés), ill. az oldal alján egy rakat elfogadni való feltétel, megállapodás stb. Mindent bejelöltem, de még mindig itt az üzi. Viszont ha újra rákattintok, akkor már csak egy "Elkészült" gomb látszik, és semmi más. Vagy csak kell egy kis idő, és eltűnik innen ez? Pedig amikor töltögettem ki az adatokat tegnapelőtt, akkor is elfogadtam mindent, ezért nem értem.