Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Osztalék (egy levélben kérdeztem a NAV-tól Wise/IBIE kamatot, ajándék részvényt, és osztalékot). De mint utána kiveséztük, ez csak 2023-ra volt érvényes, 24-re már minimum 5%-ot kell itthon is adózni az USA osztalék után, donat_sz írása alapján. De még mindig nem néztem meg a saját bevallás tervezetemet, mivel feltörtem tavaly egy TBSZ-t, és nem stimmel az IBIE kimutatása, de megtaláltuk a hibát: rossz MNB középpel számoltak, várom a visszaigazolásukat és a javítást, aztán fogok bele a bevallásba. Egyelőre csak összegyűjtöttem a bevallani valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest