Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Blaymoira #1707 üzenetére
Complex & Leveraged ETF-re nekem már többször is küldtek, és el is vették. Visszakérhetem, elvileg megkapom, de gyakorlatilag nem.
Nálam egyébként van aránylag sok pénz az alapszámlán is, úgyhogy nem hiszem hogy azzal függ össze.
Tegnap frissítenem kellett a pénzügyi adatokat, mert egy TBSZ transzfer után megugrott az állományom. Magasabbra emeltem az értékeket, erre elvették az eddig meglevő commodities jogosultságomat is.
Az már hab a tortán, hogy a pénzügyi adataim módosításához kötelezően indoklást is meg kellett adnom hogy miért módosítom. Szívem szerint azt írtam volna, hogy "Mert nem egyérelmű hogy mit gondolnak a drága jogászok likvid eszköznek. Lehet, hogy szerintük a TBSZ is az, szerintem meg nem."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest