Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
utaltam be usd-t, de amerikai banktol, aba routing number-rel, ott gyors (napon beluli) es ingyenes volt (koztes bank nelkul)
revo-rol hazai dollar szamlara fixdijas volt mikor utoljara neztem az utalas (1 v 2 dollar), de nekik sztem nincs kozvetlen kapcsolatuk azzal az amerikai rendszerrel, bar tevedhetek, nezz utanaa wise-nak viszont van, az amerikai banktol wise (akkor me'g ott valtas), onnan magyar bank ut ment igy (a kinti bankbol en ingyen inditok, csak a wise utalasi dijat fizettem)
annyi hogy ha usd-t irsz ib-nek hogy fogadnal, akkor o ott egyben kiirja az osszes lehetoseget, de nem kell mindet beallitani, csak ami a te adott utalasi mododhoz szukseges (nyilvan az azonositodat ne hagyd ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest