- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
A TWS-ben mennyire van értelme FX Order kézi kapcsolásának egy egyszerű ETF vásárlási megbízáshoz? Azt már korábban írtam, hogy ezzel sem tudom megkerülni az 1%-nyi túlfoglalást az egyenlegemből, azaz előnyét nem látom, hátrányát viszont többet is:
1. plusz munka összekattintgatni
2. ha marketen hagyom a devizaváltás típusát, akkor még e-mailben is zaklat az IBKR, hogy látja, market típus megbízást rögzítettem, és hogy ennek mennyi hátránya van a limit típushoz képest
3. ha limitre állítom a devizaváltást, akkor a megbízás mentésekor érvényes piaci árat állítja be limitnek, amit nem lehet módosítani (tehát adott esetben elmászik az EUR.HUF árfolyam a rossz irányba, és emiatt a limit miatt nem fog teljesülni a megbízás).Ha nem kapcsolok devizaváltást a megbízáshoz, a preview szerint akkor is ugyanaz az eredmény lesz, mint ha lenne mellette devizaváltás is (azaz ugyanúgy megmondja mindkét esetben, hogy mennyi forintot kell elhelyezni fedezetnek, és ezek az összegek egyformák a két esetben).
Megbízás devizaváltás nélkül:
Ugyanez kapcsolt devizaváltással:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest