Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Aktív témák
-
FaBatka
aktív tag
Akkora öröm lenne szerintem az öszes fórumtagnak és minden olvasónak, hogyha nem csak azt írnák le egyesek, hogy az AMD ratyi, az Intel meg király(vagy fordítva), hanem azt is, hogy szerintük miért is az. Teljesen felesleges szítani itt az indulatokat azzal, hogy nekem ez meg ez a játék 2fps-sel többet megy. Kit érdekel? A másik legnagyobb baromság, hogy utálom a fickót, mert Inteles(AMD) tulaj. Miért is???? Nem tök mindegy. A kollégám megrögzött Inteles én megrögzött AMD-s vagyok, de itt ki is hal a téma, napközbeni vicces ugratások egymás konfigurációjával kapcsolatban, azt annyi. Nekem amiatt jött be az AMD, mert a lassan két éves lapomban vígan elszöszöl a 2000-es XP proci. Holott volt benne egy 650-es Duron is. Sajnos az Intelről nem mondhatjuk mindezt el. Ennyi... Nem kell tovább ragozni.
Aktív témák
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nem lesz idén iPhone 18
- Napelem
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest