Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi123
senior tag
LOL
Tőlem aztán maradhat a Te ''fejecskéd'' az első hsz-nél, csupán zavart hogy semmi lényeges információt nem találnak a belátogatók ezekről a processzorokról.
Úgy pedig nehéz weblapot (toplistát) csinálni (igen, amúgy az enyém), ha a topic elején nincs egyértelműen lefektetve, hogy mik a követelmények az eredmények beküldéséhez.
De nem erőszak, azt hogy mi legyen a kezdőhsz-ben és legyen-e oldal, döntse el az igény és a moderátorok! Addig Tiéd a pálya... -
gabi123
senior tag
Az egyszerűség kedvéért maradjunk a 820-nál...
Nincs belső FSB. FSB és QPB (egyesek QSB-nek mondják) van.
Az FSB a Front Side Bus, a QPB pedig a Quad Pumped Bus, az FSB négyszerezett értéke.
Tehát, 820:
14(szorzó)* 200(FSB) = 2800 MHz - alapórajel, FSB 200 ->>> QPB: 800 MHz
Remélem pontos voltam... -
Armando_19
őstag
Persze menne ez többet másik alaplappal. nekem nem a feszadással van a gondom, hanem a feszülség szabájzó IC néha felmegy 100 fokra. Kell 1 másik alaplap és sokkal jobban fog menni.
Van 1 d805 toplista amúgy, ahol a legjobb léghűtéses eredmény 62%
De kompival csináltak már 73%-ot. Az volt eddig a max. Nekem másik alaplappal kb ilyen 60-65% környékén fog szerintem mozgolódni.Ha nem megy annyira, akkor megy a lecsóba a proci, és vagy valami nagyon D pentium lesz helyette, vagy core2.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
-
Armando_19
őstag
Van 1 haverom akinek szintúgy D805 prockója van, és az ismerőse polírozta fel neki.
Amúgy ha a PWM nem melegedne annyira a lapomon, vagy le tudnám jobban hűteni, zokszó nélkül rádobnék 1.7 feszt, és megnézném azzal mit megy 1 teszt erejéig.
Annó mobilbartonomra is ráküldtem vízzel 1,45@1.925 feszt!meg is lett az eredménye. jó kis 2800mhz Screenshot valahol lapul a doksik között.
-
-
Armando_19
őstag
Hát csak azért hogy én is hozzá járuljak!
[link]
Proci Fesz 1.30@1.525
Proci Frekvencia:2666@3800mhz 42% Tuning.Idle 30C, load 42C
Hűtés: Asetek Watherchill single radi.
Na majd ha lessz időm kicsit foglalkozni vele, felküldöm megint 4100 környékére, eddig asszem 52% volt a rekordom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest