- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
K6000
aktív tag
Akkor fussunk neki még 1x csak a te kedvedért
1. amint írtam a ''A játékokban nem nagyon fogom érezni a különbséget''
E2160/ 1800 : 74,3 FPS
D950 / 3400 : 73 FPS
E2140 /1800 : 67 FPS
Valahogy nem látom azt az eget verő különbséget az 1.3 FPS miatt pedig nem valószínű, hogy váltanék.
2. [link]
Mondjuk ez gagyi az általam használt Unlead Mov.Fact., Ulead Stud. képest.
Szerintem nyugodtan számolhatsz 5-6 percenként +1 percet az E2140 procihoz
Mondjuk megcsinálsz a napi 8 óra alatt 2 DVD-t menüvel mindennel a főnököd meg azt mondja fiam ha készen vagy lehet hazamenni. Hát én nem sokat gondolkoznék melyik procit is válasszam
És miért volna égő? Valahogy nem érzem hogy egy kategória /generáció/ lenne. Vagy csak nekem tűnik úgy mintha lenne köztük árnyalatnyi fejlődésbeli különbség? A probléma az hogy amire én használom arra még az elavult régi gagyi szar is jobban teljesít. Amiben meg gyorsabb abban meg nem annyival hogy megérné váltani...
Természetesen mindez tuning nélkül értendő! Én nem vagyok tuning párti és van egy csomó olyan helyzet ahol nem is megoldható vagy kifejezetten tiltott a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Parfüm topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest