- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Canon EOS DSLR topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Aktív témák
-
Int3l
csendes tag
Tisztelt PH Professzorok!
kellene egy oriasi segitseg
DP35DP alaplapon 74es raptorra szerettem volna installalni egy x64es XP Professionalt
(a dvd rom is sata-s)
szoval kuzdottem rendesen de csak odaig jutottam hogy setup is starting windows ekkor kek halal 0x7b-s hiba
ekkor visszavettem a sata controllert IDE-re, hogy annak fake-elje, nah ez atdobott a nehezen, fel is ment a windows, de ugye ide-nek lat most minden drive-ot.
nah elmentem biosba visszarakni sata: Raid modeba es smart: enabled-re de amikor bootolna a raptorrol a windows megjelenik a boot logo es csokolom ujraindul
probaltam ide modban felrakni a sata controllerhez a hivatalos intel drivert de akkor kiirja hogy ilyen alkatresz nincs a gepben es ezert a driver install most veget er
egyszeru driver hozzarendeleskor pedig kiirja hogy az aktualis driver jobb mint az uj ezert meghagyja aktualis win default drivert es nezi inkabb ide-kent persze rebootkor atallitva a sata-t raid modeba megint nem indul a windows
Remelem lesz egy PH-s aki ezt meg tudja valahogy oldani nekem
elore is koszi
Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest