- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3149 üzenetére
megy pü..
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3147 üzenetére
ha ez az út sem jönne be, de van lakásbiztosításod, akkor lehet úgy is meg lehetne oldani..
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3143 üzenetére
-
totya1980
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3143 üzenetére
Nem is tudtam hogy az intel-nél van ilyen.Gondolom az asus tud valamit ha ennyire biztos benne hogy kicserélik az intel-nél.Lehet hogy nem egyedi eset.De ezt sosem értettem hogy ekkora cégek ahol több milliárd dollár az éves bevételük miért szarakodnak ilyen dolgokkal.Mennyiböl tartott volna kicserélni aztán majd ők legariztatták volna maguknak.De tuti hogy ez is csak Magyarországon megy így.Mindegy azért sok sikert aztán írjál ha van fejlemény.Nem tudom hogy van e ilyen de kéne egy ilyen károsultak foruma is biztos teli lenne.
-
helkis
veterán
válasz
Lapajbacsi #3140 üzenetére
ez érdekes lehet, kíváncsi vagyok hogy sikerült.. látható rajta fizikai elváltozás? mert akkor sajna bukta..
az order number, az a rendelési szám..
-
totya1980
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #3140 üzenetére
Szia.Nem vagyok szaki ez ügyben de ha az asus hibájából ment tönkre a proci akkor az intel miért cserélné ki?Az asus-nak kéne kártérítést fizetni ha az ő termékük miatt ment tönkre.Legalábbis a logika így diktálja.Sok szerencsét de nekem volt részem videokártya gariztatásba ahol mindenki csak hárított hogy ők nem a hibásak meg hogy nem nekik kéne kicserélni holott ott se én voltam a hibás hanem a kártya volt selejtes.Aztán amikor a fogyasztóvédelemmel fenyegettem meg őket másnap jött a hívás hogy levásárolhatom az árát.Szerintem jobban jársz ha kifizeted a 10000FT.-ot ha tutira kicserélik mert bár te abszolút nem tehetsz róla de sok macerától megkíméled magad.Amúgy egy helyen vásároltad a procit meg a lapot?Lehet hogy írtad csak nem figyeltem.Amúgy kíváncsi lennék erre a megsülésre ha megosztanád velünk.Előre is köszi és kivánom hogy valaki tudjon segíteni mert tutira idegesítő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged