Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit elcsúsztam a képekkel, tudom, de itt van a csodálatos remekmű
Nem sok mindennel teszteltem, DiRT 3-at nyomattam full csutkán 1080p-ben, cpu és a gpu is 60 fok alatt volt, mással nem igen próbáltam, de szerintem ott sem lett volna gond.
Van itt egy 3x HD 5870 CF képe is (itt még nincs semmi víz, meg még a Xeon van benne), kicsit CPU limites volt a dolog
i7-vel mondjuk ezt nem próbáltam, de már nem is fogom. Úgy döntöttem, hogy gpu bench meg ph-s rekord döntögetésre jó lesz a main rig-em is, amúgy is tervezek egy proci cserét 5600-ról. Szóval szép és jó volt a kaland ezzel a platformmal, de sajna mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
i7-vel mondjuk ezt nem próbáltam, de már nem is fogom. Úgy döntöttem, hogy gpu bench meg ph-s rekord döntögetésre jó lesz a main rig-em is, amúgy is tervezek egy proci cserét 5600-ról. Szóval szép és jó volt a kaland ezzel a platformmal, de sajna mennie kell.
rup1u5