- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Intel találgatós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
McBJani
tag
válasz
zolka78 #9592 üzenetére
Nekem csak +0,1V-al viszi.
Most én erre jutottam, majd remélhetőleg holnapra kész lesz a 266x12,5-ös teszt is.Összegzés:
277x12=3324
277x4=1108, cl6Bios:
1,28750V
Vcore: 1,248V
CPU-Z, Everest: 1,64VMagok max hőmérséklete Core Temp szerint:
Alap CPU: 28°C
Alap Magok: 37°C
IB teszt Max stress 5-ből 5 sikerült: 70°C
IB teszt Max stress 10-ből 10 sikerült: 67 °C
Everest System Szab teszt: 63°C
Prime95: 65°C
3DMark06: 60°C
2 óra Cod2: 57°CMinden jól ment, de a prime95-ön az egyik mag 5 óra után megint elszállt (bezavarhat neki az utorrent meg a core tremp?), de ez nekem így megfelel...
-
Speed®
titán
válasz
zolka78 #6787 üzenetére
Jorus által leírtakhoz csak annyit csapnék még hozzá, hogy gondolj bele mi a különbség játék és prociteszt közben. A VGA
Valszeg mikor játékban az is megrántja a tápot, nagyobb lesz a lap dropja, emiatt hibázik a proci ugye. Emiatt javasolt Prime/IBT/stb mellett fánkot vagy hasonlót is futtatni.
-
válasz
zolka78 #6787 üzenetére
A teszt progik nem használják ki a CPU-k összes utasításkészletét, funkcióját. Az, hogy kiterhelik 100%-ra, messze nem minden. Emiatt simán lehet, hogy egy stresszteszt alatt betonstabil beállítás kidől egy egyszerűbb játék alatt is. A konfig, beállítás akkor stabil, ha a tesztek mellett az általad használt alkalmazásokban, huzamosabb ideig probléma nélkül üzemel.
-
fagy53
nagyúr
válasz
zolka78 #3221 üzenetére
Mitől ilyen elképesztően gyors az a gép? Ami persze nem baj, talán a 2x1GB RAM?
Nézd meg maxon 5 körrel, hibázik-e?zoo8800: ez a visszavett RAM méret csak arra jó, hogy gyorsítsa a tesztet.
A leírás szerint minél több memóriát használunk annál pontosabb eredményt kapunk, akkor hát tartsuk magunkat ehhez, de így is gyorsabbnak kell lennie mint a Prime-nak.americanidiot: azt hiszem Pentium D-t még lehet kapni..
-
kicsigeri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest