- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
TeeBee73 #2641 üzenetére
Persze,hogy jó!Engem is feldob.
Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!)
(#2642) Tuja1: Először is,bocs,lehet nem voltam érthető.Nem,szó sincs róla,hogy megbántottatok volna!!!Csak azt próbáltam(vszínüleg szarul)megfogalmazni,hogy nem mind1 mikét éri el valaki.
Lehet,hogy kötepes procid van,de ha érdekel,szereted és félted a gépedet,meg akarod majd ismerni,s tudni a határait.Ezért veszed a fáradságot s teszteled(közben meg szórakoztat is)S végül csak összehozol valami.-Ez a jó.Konkrétan arra értettem,hogy sajna sokan be-beugranak,kérnek valami tippet,nyomják a fesz 1,5v-ig,s nyíg a gép.Ez sokkal veszélyesebb,mint valamivel tisztába lenni,s akár 1,6v-ot is adni.Engem is szidtak,h tőlem se vennének agyonfeszelt procit,leamortizálom s eladom ha már jó szar.Én erre értettem.Ha ésszel,fokozatosan emeled,tudod mit csinálsz,folyamatosan ellenőrzöd-figyeled,akár az abszurd 1,7v-se gáz 1-1 teszt erejéig.
Bocs ha félreérthető voltam! -
NFree
addikt
válasz
TeeBee73 #2456 üzenetére
Bios 1.36 volt 3.8-on ladline kikapcs, viszont a kisérlet az 1.58v volt loadline on, mert nem volt kedvem átjumperelni a lapot , hogy ne droppoljon, kellet a feszkó
A másik meg nem biztos hogy egy újj proci jobb lessz, sokan nagyon szenvednek 3.6ért ez meg lazán ment 3,8 at de hát így jár az aki telhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest