Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Bár nekem giga lapom van:
10*266 24/7-ben alapfeszen sima ügy...
a pci-e frekit fixálni kell, mert FSB emelésre elmászik (természetesen ha nagyobb procit raksz bele, aminek 1333 az FSB-je, akkor marad alapon a pci-e freki, hiszen a proci alap FSB-n megy, nincsen módosítva/túlhúzva)
nálam nem kell kapcsolgatni az EIST-t, hogy a szorzó állítás előjöjjön, az alapból aktív és működik a szorzó visszavátel az általad írt példánál (10-et állítok alapnak, akkor is visszaveszi a szorzót)
a feszültséget csak abban az esetben veszi vissza, ha nem nyúlok a vcore-hez, tehát se lefele sem felfele nem változtatom.
fogalmam sincsen neked milyen memória osztóid/szorzóid vannak az MSI-nél...
-
Tuja1
aktív tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
A PCI freki alapon 100 de amikor emeled az FSB-t képes elmászkálni ami fagyihoz vezethet.
Tuningnál nem árt fixálni.Nem tudom a MSI, hogy odja meg a Gigánál 2-4 ig vannak a ramszorzók . és mindig írja a ram aktuális Frekvenciáját , nem kell számolgatni.
10x266-on jár a proci, de üresjáratban ugyanúgy visszaveszi 6-ra a szorzót, mint alaphelyzetben? Sztem próbáld ki hátha működik. Passzolom.

CPU-z megmutatja.
Killerlaca: azon kívül, hogy megy 3,15Ghz a procid alapfeszen ? Arra, hogy jók ezek az 5200-asok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)