Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustangjones
csendes tag
Persze, nem várok csodákat, csak kiváncsi voltam, érdemes-e szétkapni a gépet egy pasztázásért. Ha nem éri meg, nem vesződök vele. Tudom, h kellene egy hűtő, de egyrészt olcsó hűtővel szart se érek, legalább egy U8, v egy ninja kellene. de ezek drágák, és nem éri meg azért a +4-500 MHz-ért. kicsit hozzádobok, és veszek egy 6300-ast.
-
Mustangjones
csendes tag
Hali!
Abszolút láma kérdés. van egy 805D-m a hozzáadott gyári hűtéssel használom, amin az a remek gyurmaszerű hővezető anyag van. Feltettem, úgy ahogy volt.
Ez a gyurma mennyire jó hővezető? Érdemes lecserélnem ezüstpasztára? Ha szépen eldolgozom, javulhat vmennyit a hűtési teljesítmény? Mert így alapból 44 fok a proci (3,4-en), de orthos(ok)kal terhelve könnyen 70 fok fölé szalad.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DJI topic
- Parfüm topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest