Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
A 820-as nekem is szépen ment benne, de ezt a 930-ast szerintem nem tudja rendesen kezelni...
Elvégre a 945-ös chipsetet nem a 65nm-es procikhoz találták ki, csak muszájból támogatja, és szerintem ez itt a baj. Meg hát a P5LD2 az ASUS-nál olcsó alaplapnak számít, lehet, hogy valami alkatrészen spóroltak a tuning rovására (ha brutál tuningot akarsz, vedd meg az 50e FT-os alaplapot...). Ha így van, akkor ez szemétség, és valahol ezt leírhatnák az alaplap tulajdonságainál a honlapukon. -
GreatGodzi
tag
Az utóbbi pár nap sikertelen tuningkísérletei után én is megint visszatérnék az ABIT-hoz, az AB9PRO-t néztem ki magamnak. Eddig volt legalább 4 ABIT lapom, és egyikkel sem volt bajom soha (BH6, BF6, IS7, IC7), és csodálkoztam akkor is, hogy miért mondják sokan, hogy nem jók. Remélem megveszi valaki a P5LD2-esemet, mert az ASUS-ból elegem lett...
Azért a 939-es A8N-E lappal meg voltam elégedve, de hát az AMD volt... egy kicsit sajnálom, hogy eladtam... -
GreatGodzi
tag
válasz
CortezX #1656 üzenetére
A P5LD2-ben nagyon jól megy a 820-as proci, faszául tudtam tuningolni, utána lecseréltem 930-ra, hogy az majd milyen jó lesz, de 230FSB felett már alaplapi feszt kell emelni, és így is csak 238-ig megy. A 820-as procival 270-en is ment mindenféle feszemelés nélkül... Vagy ez csak az én lapommal van így? Tapasztalt még valaki hasonló szarságot? (másik alaplapban 4GHz-en megy a procim feszemelés nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Silvercrest Rajztábla
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest